Publicaties › Nieuwsbrief

nieuwsbrief #2

Beste lezer en geïnteresseerde in fluent,

De eerste vakanties zijn begonnen. Dit geeft iedereen tijd om terug te kijken op het eerste half jaar 2015. Een mooi eerste half jaar voor fluent. Een hele drukke periode van het opnieuw opstarten van het bedrijf, veel nieuwe projecten, het verwelkomen van nieuwe collega's en tegelijkertijd er ook van willen genieten en de tijd nemen om van dit eerste half jaar te leren.


In deze nieuwsbrief stellen we onze nieuwe collega Charlotte Adema voor. We delen onze visie op het schrijven van bedrijfsplannen in de zorg en delen onze ervaring uit een zorglogistiek project.

Een korte nieuwsbrief ter inspiratie voor de zomermaanden. Bent u geïnteresseerd in meer informatie over de onderwerpen dan horen we dit graag. Dit kan via ons contact formulier, via info@fluent.nl en op telefoonnummer 088 1668000.

fluent wil er altijd optimaal voor onze klanten zijn. We kennen de pieken en dalen in de zorg. Van 20 juli tot en met 3 augustus hebben we onze vakanties geclusterd en zijn we in principe gesloten. In noodgevallen zijn we telefonisch altijd bereikbaar. Op deze manier kunnen we direct na alle vakanties er weer op volle sterkte voor u staan.

Dank voor uw interesse in fluent, veel leesplezier met deze nieuwsbrief, en hopelijk tot snel.

Groet
Birgite, Irma, Marije, Charlotte & Geert


visie