Publicaties › Nieuwsbrief

Nieuwsbrief #1

Fijn om er weer te zijn. fluent is terug van weggeweest en na het eerste kwartaal lijkt het eigenlijk al wel of fluent nooit weggeweest is. Met veel energie en gewapend met inzicht, visie en lef hebben we er een druk en bloeiend en groeiend eerste kwartaal opzitten.

We hebben bij het nieuwe fluent ook bewust gekozen voor deze drie kernwoorden inzicht, visie en lef om ons te typeren.

Inzicht staat voor onze feitelijkheid. We zijn adviseurs die op een stevige basis van feiten en de cijfers, komen tot praktisch toepasbare oplossingen voor de vraagstukken van nu en in de nabije toekomst. Zo hebben we in februari ook ons rapport: To Innovate or to be innovated that’s the question. gelanceerd, waarvan we in deze nieuwsbrief ook een samenvatting geven. Tevens geven we u ook wat meer inzicht in fluent en de mensen achter fluent, en wat u de komende maanden van ons mag verwachten.

Visie is onze drijfveer, we leven bij de ideeën hoe we kunnen helpen om de zorg nog mooier en beter te maken, en wij geloven ook in het delen van onze visie. Voor deze nieuwsbrief willen we ook als tegenhanger voor het systeem denken in tijden van bezuinigingen ook een visie vanuit de mensgerichte zorg en gastvrije organisatie met u delen.

Lef, zonder dit blijft alles wat we doen een stapeltje papier, of moderner een verzameling ééntjes en nulletjes. Met lef kan je de zorg veranderen en lef heb je ook nodig in tijden van grote transities. Waar de wereld om je heen verandert, kan je niet meer stil blijven zitten en vergt het ook veel lef, naast inzicht en visie, om de koers aan te passen en je organisatie te laveren door de veranderingen. 2 voorbeelden van lef willen we in deze nieuwsbrief ook met jullie delen.

Kortom dank voor uw interesse in fluent, veel leesplezier met deze nieuwsbrief, en hopelijk tot snel.

Groet
Birgite, Irma, Marije & Geert


Lef