Publicaties › Nieuwsbrief #1

Gezocht

Heb jij inzicht in, en visie op de zorg. En heb je bovendien lef om de zorg daadwerkelijk te willen veranderen? Dan zoeken wij jou als nieuwe collega.

Samen met jou willen we de zorg dan ook structureel verbeteren. Een hele uitdaging maar die gaan we ook graag aan, samen met de zorgaanbieders geloven we dat het anders en beter kan. We zijn ervan overtuigd dat wij de zorg hierbij kunnen helpen. Jij ook?

fluent zoekt een senior adviseur

fluent is een verfrissende partij voor de zorg. Samen met klanten zien we en gaan we de uitdagingen van de zorg aan. We zijn to the point, begrijpelijk en dagen de zorg uit. Het is makkelijk om met ons in contact te komen en we spreken graag met de mensen in de zorg. Samen met zorgorganisaties komen we tot nieuwe ideeën. fluent is er voor de zorg. fluent staat voor inhoud en kwaliteit voor de zorg. fluent is energiek, in oplossingen denkend, creatief, een gelijkwaardig partner voor haar klanten, sterk op de relatie, maar ook sterk op de inhoud. De naam spellen we met een kleine f, de hoofdletter is voor onze Klant. fluent ondersteunt en werkt samen met de klant. We kennen onze eigen kracht en daarom staan we bekend om onze innovatie modellen en methodieken enerzijds en de marktgerichte realisatiekracht anderzijds. De vlakken waarop we ondersteunen zijn; Strategie, besturing, bekostiging en innovatie. We schrijven zo min mogelijk dikke rapporten en zijn vooral bezig met vooruitdenken in plaats van verantwoorden. We vinden er iets van, we geven onze mening, gevraagd en ongevraagd. Loyaliteit, eerlijkheid en integriteit zijn belangrijke woorden voor fluent, dat zijn namelijk ook de kernwaarden waarmee we naar onze eigen medewerkers en ook klanten opereren.

De functie

Als senior adviseur werk je zelfstandig en in teamverband aan adviesopdrachten in de zorg. Je acquireert opdrachten, voert deze uit en onderhoudt de klantrelatie. Hierbij denk je vooruit en anticipeer je op de veranderingen in de zorg. Je bent in staat om samen met de klant ideeën te realiseren.

We zoeken:

senior adviseur

met

Lef, Visie en Inzicht

  Je weet wat er speelt in de zorg. Je hebt een groot netwerk in de zorg en weet deze goed te gebruiken. Voor jou staat inhoud en kwaliteit voorop, je bent ondernemend en innovatief. Je hebt lef, visie en inzicht. Je vindt het leuk om samen het bedrijf verder vorm te geven en uit te bouwen

Je bent of hebt:

 • Ruime ervaring als adviseur (intern of extern)
 • Kennis van de zorg en de ontwikkelingen in de zorg
 • Adviesvaardigheden
 • Sterk analytisch
 • Ervaring met acquisitie, in staat om nieuwe opdrachten te verwerven en het signaleren van ontwikkelkansen.
 • Communicatief vaardig
 • Minimaal 32 uur beschikbaar per week

 fluent biedt:

Een aanstelling met goede marktconforme arbeidsvoorwaarden. Het werken in een leuk team om samen de zorg mee te verbeteren. We bieden

 • Goede groeimogelijkheden
 • De mogelijkheid om impact te hebben in het zorgveld
 • Een breed netwerk met ruime vertegenwoordiging van de SKIPR 99
 • Een creatieve en resultaatgerichte omgeving om jouw ambitie waar te maken, als je durft en het aankan.

Mocht je belangstelling hebben en met ons nader willen kennismaken of vragen hebt, dan kan je contact opnemen met ons via mail: info@fluent.nl of bel ons gerust. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt op prijs gesteld. Wij maken namelijk altijd graag kennis met mensen. Op voorhand kunnen we wel al aangeven dat we geen externe opdracht uitzetten ter werving van onze nieuwe collega, daar geloven we namelijk niet in.