Over fluent

Het is niet zo dat succesvolle organisaties betere ideeën hebben. Ze hebben het lef om ze uit te voeren.
Als fluent staan we voor een bepaalde werk- en benaderingswijze. Deze verbindt ons intern, kenmerkt ons bij onze klanten en draagt bij aan de successen en resultaten die we behalen. Los van onze expertise vakinhoudelijk hebben we ook een duidelijk signatuur.

fluent-icon-1-18-bol   To the point, we zeggen waar het op staat.fluent-icon-1-52-bol   No Nonsense, met beide benen op de grond.fluent-icon-1-43-bol   Kennis, een onderbouwd resultaatgericht advies.fluent-icon-1-3-bol   Welbespraakt, we maken onze naam waar. fluent-icon-1-49-bol   Feitelijk, naast beelden en visies ook feiten en cijfers. fluent-icon-1-7-bol   Vernieuwend, vooroplopende modellen, aanpakken en visies. fluent-icon-1-40-bol   Aangesloten, we weten wat er leeft en wat er op u afkomt. fluent-icon-1-5-bol   Doeltreffend, resultaat door draagvlak te creëren. fluent-icon-1-39-bol   Begrijpelijk, geen dikke pakken papier voor in bureaulades. fluent-icon-1-6-bol   Voor u, fluent schrijven we met een kleine “f”, het gaat namelijk om u en niet om ons.
Inzicht. Visie. Lef, dat is wat de zorg nodig heeft om voldoende flexibiliteit en continuïteit te borgen in het continu veranderende zorglandschap. fluent ondersteunt de zorg hierbij.

 

fluent heeft de zorg de afgelopen jaren al grote veranderingen zien doormaken en is er van overtuigd dat als we de mensen in de zorg voldoende kunnen ondersteunen de zorg nog veel doeltreffender voor de patiënt en cliënt kan worden. fluent werkt zorgbreed en is niet bang om over schotten heen te kijken en een gezamenlijke aanpak voor te stellen.

 

Wij denken met de zorg mee en leggen ook de lastige vragen op tafel. Hiermee ondersteunen we de mensen in de zorg bij het zoeken naar de antwoorden en het realiseren van een klantvriendelijke  organisatie om trots op te zijn.

 

Bij fluent werken we vanuit verschillende achtergronden. Bij onze opdrachten zetten we deze verschillende invalshoeken actief in. We doen dit altijd samen met de klant. We staan voor organisatie ontwikkeling en minder voor legitimatie. Anticiperen in plaats van reageren is het devies.


Uw privacy is belangrijk voor ons. Daarom hebben wij onze privacyregels aangepast aan de nieuwe regels van de AVG.
U kunt hier onze privacyverklaring lezen.