Over fluent

fluent zoekt senior adviseur

fluent is een verfrissende partij voor de zorg. Samen met klanten zien we en gaan we de uitdagingen van de zorg aan. We zijn to the point, begrijpelijk en dagen de zorg uit. Het is makkelijk om met ons in contact te komen en we spreken graag met de mensen in de zorg. Samen met zorgorganisaties komen we tot nieuwe ideeën. fluent is er voor de zorg. fluent staat voor inhoud en kwaliteit. fluent is energiek, in oplossingen denkend, creatief, een gelijkwaardig partner voor haar klanten, sterk op de relatie, maar ook sterk op de inhoud. De naam spellen we met een kleine f, de hoofdletter is voor onze Klant. fluent ondersteunt en werkt samen met de klant.

We kennen onze eigen kracht en staan bekend om onze innovatie modellen en methodieken enerzijds en de marktgerichte realisatiekracht anderzijds. De domeinen waarop we ondersteunen zijn; Strategie, besturing en organisatie. We schrijven zo min mogelijk dikke rapporten en zijn vooral bezig met vooruitdenken in plaats van verantwoorden. We vinden er iets van, we geven onze mening, gevraagd en ongevraagd. Loyaliteit, eerlijkheid en integriteit zijn belangrijke woorden voor fluent, dat zijn namelijk ook de kernwaarden waarmee we naar onze eigen medewerkers en ook klanten opereren.

De functie

Als senior adviseur werk je zelfstandig en in teamverband aan adviesopdrachten in de zorg. Je acquireert opdrachten, voert deze uit en onderhoudt de klantrelatie. Hierbij denk je vooruit en anticipeer je op de veranderingen in de zorg. Je bent in staat om samen met de klant ideeën te realiseren.

We zoeken

Een senior adviseur
met
Inzicht, Visie & LEF
Die mede invulling geeft aan het domein organisatie

Inzicht

Je weet wat er speelt in de zorg en vooral op het gebied van de organisatie van de zorg. Dit betekent dat je verstand hebt van logistieke vraagstukken, procesoptimalisatie of de ondersteuning en inrichting van zelforganisatie binnen zorgorganisaties. Je kunt organisaties ondersteunen bij het maken van keuzes op strategisch niveau en je bent gewend met de medewerkers verbeteringen te realiseren. Je kent de verschillende methoden en technieken en kan deze op een manier inzetten die past bij de vraag. Je kent de beslissers in de zorg en weet deze te bereiken. Voor jou staat inhoud en kwaliteit voorop, je bent ondernemend en innovatief.

Visie

Je hebt een mening over deze organisatievraagstukken en weet deze om te zetten naar een praktisch advies voor onze klanten. Jouw visie is constant in ontwikkeling door te sparren met collega’s en klanten.

LEF

Je schroomt niet om jouw mening te delen, te gebruiken voor acquisitie, in te zetten binnen opdrachten of bij te stellen. Je houdt van kennisdelen, netwerken en zichtbaarheid binnen jouw klantorganisaties.

Je bent of hebt:

 • Ruime ervaring als adviseur (intern of extern)
 • Bewezen acquisitie ervaring en bijbehorend netwerk
 • Kennis van de zorg en de ontwikkelingen in de zorg
 • Goede adviesvaardigheden
 • Sterk analytisch
 • Communicatief vaardig
 • Minimaal 32 uur beschikbaar per week
 • Een aanstelling met goede marktconforme arbeidsvoorwaarden. Het werken in een leuk team om samen de zorg mee te verbeteren.

fluent biedt:

 • Goede groeimogelijkheden
 • De mogelijkheid om impact te hebben in het zorgveld
 • Een breed netwerk met ruime vertegenwoordiging van de SKIPR 99
 • Een creatieve en resultaatgerichte omgeving om jouw ambitie waar te maken, als je durft en het aankan.

Mocht je belangstelling hebben en met ons nader willen kennismaken of vragen hebt, dan kan je contact opnemen met ons via mail: birgite@fluent.nl of bel ons gerust 06 5572 0071.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt op prijs gesteld. Wij maken namelijk graag kennis met mensen. Op voorhand kunnen we wel al aangeven dat we geen externe opdracht uitzetten ter werving van onze nieuwe collega, daar geloven we namelijk niet in.